DelSol

Aknebehandling Hörby

 

 

 

VI GER DIG

Vackra restultat

Som skönhetsklinik vänder vi oss till dig i Hörby som är intresserad av aknebehandling eller någon annan behandling. Målet med alla behandlingar är att uppnå kvalitativa och vackra resultat. Vill du bli kontaktad? Klicka här i så fall.

Kompetens

Inom företaget finns både erfarenhet och rätt kunskap för samtliga behandlingar vi erbjuder. Därmed kan du som kund känna dig trygg med att din behandling genomförs på ett säkert sätt av utbildad personal.

Avancerade behandlingar

Vi kan utföra avancerade behandlingar som bland annat trådlyft, injektioner och laserbehandlingar. Vår personal utbildar sig ständigt inom nya metoder och tekniker, för att garantera dig som kund en total trygghet.

VÅRA TJÄNSTER

Aknebehandling Hörby

DelSol är en skönhetsklinik som siktar högt, vi vill att du som kund enbart ska få det bästa. I vårt arbete fokuserar vi på att leverera service, behandlingar och produkter av hög kvalité. Vi har många återkommande nöjda kunder som rekommenderar oss vidare till andra.

Boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig hitta rätt behandling utifrån dins önskemål och behov. Vi ser fram mot att få hjälpa dig!

Välkommen till DelSol

Kontakta oss

Ta kontakt med oss gärna ifall du har några frågor eller funderingar. Du kan kontakta oss på följande sätt:

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]